امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
ادب و احترام شیعه نسبت به امام زمان ارواحنا فداه در روز عید فطر و دعای روز عید فطر

بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان در  پایگاه اینترنتی خود مطلبي پيرامون دعای عید فطر و ادب و احترام شیعه نسبت به امام عصر ارواحنا فداه در این روز  از کتاب «صحيفهٔ مهديه» بدين صورت بارگزاری نموده است :

 

 ادب و احترام شیعه نسبت به امام زمان ارواحنا فداه

در روز عید فطر و دعای روز عید فطر

 


 سید بزرگوار علیّ بن طاووس می گوید:در روز عید فطر اگر آن حضرت صاحب حکم و امر بود و در مسند حکومت نشسته بود و همه مردم در زیر فرمان آن حضرت بودند.بایستی به افتخار توجه و احسان خداوند به آن حضرت و بر تمامیت قدرتش به او تبریک و تهنیت گفت.
آری؛ اگر دوران حضور حضرتش را در مقابل دیدگانت حاضر می کردی و می دیدی چگونه پرچم اسلام با عدل و داد به اهتزاز آمده و همۀ اموال در راه خدا به بندگان بخشیده می شود و چگونه ایمنی و امنیت همۀ مناطق دور و نزدیک را فراگرفته و چگونه هر ناتوان و خوار و تنهایی را به طور کامل یاری می کنند؟ و چگونه حکم با هر و سلطنت پیروز و ماهر خدا در همه جا آشکار می شود طوری که عقل ها و دل ها شادمان می شوند و همۀ آفاق تا کران از نور و روشنایی پر می شود، اگر چنین مدینۀ فاضله ای را در برابر دیدگانت مجسم می کردی در عیدی همچون عید فطر که به آمدن آن مسرور و خوشحال بودی عیشت مکدر شده و بهم خواهد خورد و خواهی دانست که چقدر کرامت خدا و فضل و احسان او از تو فوت شده و اشک در چشمانت حلقه خواهد زد؛ زیرا سزاوار است که تو بر عزیز خود وفا نمایی.

لذا دعا می‌کنیم برای ظهور آن بزرگوار در روز عید فطر از زبان امام محمد باقر (علیه السلام) که حضرت می فرمایند:
در روز جمعه و عید فطر و عید قربان چون برای رفتن به نماز آمده شدی بگو :


اَللَّهُمَّ مَنْ تَهَیَّأ فی هذَا الْیَوْمِ أوْ تعبأ او أعَدَّ وَ اسْتَعَدَّ لِوِفَادَهٍ إلى مَخْلُوقٍ رَجاءَ رِفْدِهِ وَ جائِزَتِهِ وَ نَوافِلِهِ فَإلَیْکَ یا سَیِّدی کانَتْ وِفادَتی وَ تَهْیِئَتی وَ إعْدادی وَ اسْتِعْدادی رَجاءَ رِفْدِک وَ جَوائِزِکَ وَ نَوافِلِکَ.

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ خِیَرَتِکَ مِنْ خَلْقِکَ وَ عَلىًّ أمیرِالْمُؤْمِنینَ وَ وَصِیِّ رَسُولِکَ، وَ صَلِّ – یا رَبِّ – عَلى أئِمَّهِ الْمُؤْمِنینَ، الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ عَلِیٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ جَعْفَرٍ وَ مُوسى وَ عَلِیٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ وَ الْحَسَنِ وَ صاحِبِ الزَّمانِ‏علیهم السلام.

اَللَّهُمَّ افْتَحْ لَهُ فَتْحاً یَسیراً وَ انْصُرْهُ نَصْراً عَزیزاً. اَللَّهُمَّ أظْهِرْ بِهِ دینَکَ وَ سُنَّهَ رَسُولِکَ حَتّى لایَسْتَخْفِیَ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخافَهَ أحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ.

اَللَّهُمَّ إنّا نَرْغَبُ إلَیْکَ فی دَوْلَهٍ کَریمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الإْسْلامَ وَ أهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَ النِّفاقَ وَ أهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنا فیها مِنَ الدُّعاهِ إلى طاعَتِکَ وَ الْقادَهِ إلى سَبیلِکَ، وَ تَرْزُقُنا بِها کَرامَهَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ. اَللَّهُمَّ ما أنْکَرْنا مِنْ حَقٍّ فَعَرِّفْناهُ وَ ما قَصُرْنا عَنْهُ فَبَلِّغْناهُ.


و از خدا برای دعا می کنی و بر دشمن او نفرین می نمایی و حاجت خود را مسألت می کنی و آخرین سخنت این باشد که:


اللّهُمَّ استَجِب لَنا اللّهُم اجعَلنا مِمَّن تَذَکَّرَ فیهِ فَیَذَّکَّر .
 


منبع : بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان

http://313adine.net

از کتاب صحیفۀ مهدیه (تألیف: سید مرتضی مجتهدی)

ص 258 و 321

 

---------------------------------------------------------

اين مطلب در بخش چهارم و پنجم کتاب «صحيفهٔ مهديه» نقل شده است.

براي مطالعه و دانلود کتاب «صحيفهٔ مهديه» در بخش کتابخانهٔ سايت

المنجي، اينجا کليک کنيد.

 

 

 

 

 

بازدید : 13280
بازديد امروز : 51433
بازديد ديروز : 49009
بازديد کل : 129108007
بازديد کل : 89644011