توجّه به وظايف دوران غيبت
سزاوار است كه بعضى از وظيفه ها و برنامه هاى دوران تاريك غيبت را بيان كنيم ؛ گرچه اميدواريم ان شاء اللَّه فرج آن حضرت را به زودى شاهد بوده و در پايان دوران غيبت باشيم ؛ زيرا بنا بر رواياتى كه از ائمّه اطهار عليهم السلام وارد شده ، لازم است كه هر صبح و شام متوقّع واقع شدن ظهور آن امام همام و چشم به راه آمدن او باشيم .
متأسّفانه در اين زمينه تاكنون مردم نوعاً از تمام وظايفى كه در دوران غيبت به عهده دارند بى اطّلاعند ، و كتابهاى ارزنده اى كه در اين باب نوشته شده مشتمل بر بعضى از وظيفه هاى زمان تاريك غيبت مى باشد . و چنانچه مردم از اوّلين روزهاى سياهِ غيبت با حال تباه خود آشنا مى شدند ، عصر غيبت اينگونه طولانى نمى شد .
به هر حال همه مردم بالأخصّ كسانى كه داراى وظيفه بيان اين گونه مسائل بوده اند و از گفتن آن غفلت يا تغافل ورزيده اند ، بايد از عمل خود سخت غمگين و شرمسار باشند .
آيا سزاوار است امير عالَم هستى كه عالِم به همه نيازمندى ها در اين منظومه و همه منظومه ها و كهكشانهاست در ميان ما باشند و ما از آن حضرت غافل باشيم ؟
آيا سزاوار است قواى مغزى ميلياردها انسان بر اثر پنهان بودن نور خدا همچنان در پرده ظلمت قرار داشته باشد ؟ آيا سزاوار است ميلياردها انسان هر يك جام جهان نمائى به نام قلب با خود همراه داشته باشند و از عظمت آن بى خبر باشند ؟
آيا در چه زمانى قلبها به حيات اصلى خويش بازمى گردند و با زندگى عالى انسانى به معناى واقعى آشنا مى شوند ؟ آيا در چه دورانى انسانها به عظمت قلب خويش و آن آئينه اى كه با آن مى توانند جهانى را مشاهده كنند آگاه مى شوند ؟
آيا در كدامين زمان تحرّكى در عقل و خرد و انديشه انسانها پديد مى آيد و جامعه بشريّت با گسترش دانش به مقامات عالى و والاى علمى راه پيدا مى كند ؟ آيا در كدامين روزگار انسانها بر اثر آشنا شدن با نور خدا ، تيرگى ها و تاريكى ها ، زورگويى ها و تزويرها را كنار نهاده و به حكومت عادلانه الهى كه جهانى خواهد بود مى رسند ؟ آيا چه زمانى ... و آيا چه زمانى ...
آيا اينها همه ، جز در حكومت حضرت بقيّة اللَّه ارواحنا فداه ميسّر است ؟ پس چرا شُكوه آن زمان را احساس نمى كنيم؟ و چرا از تيرگى اين زمان شِكوه نمى نمائيم ؟ چرا از وضع جهان در آينده آگاهى نداريم؟ و چرا به وظيفه هاى دوران غيبت عمل نمى نمائيم؟!
بازديد امروز : 58551
بازديد ديروز : 58506
بازديد کل : 134055169
|