امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
تصرّف در مغز و سيستم عصبى حيوانات در عصر ظهور و بيان نمونهٔ کوچکي از آن در عصر غيبت

در وبسايت «مهدويت» از کتاب «دولت کريمهٔ امام زمان عجل الله فرجه» جرياني پيرامون امکان تصرف و تحول در حيوانات در عصر غيبت، بدين صورت آمده است:

روزگار ظهور ، عصر تکامل عقلها و زمانِ پرتوان شدن قدرت هاي انساني است به حدي که انسانها مي توانند ارادهٔ‌ خود را بر حيوانات که داراي شعور هستند القاء‌ نمايند.

 

تصرّف  در مغز و سيستم عصبى حيوانات در عصر ظهور

و بيان نمونهٔ کوچکي از آن در عصر غيبت 

 

  اكنون براى نزديك شدن مطلب به برخى از اذهان، به نقل جريانى مى ‏پردازيم كه دليل بر امكان تصرّف و تحوّل در حيوانات است ؛ تا روشن شود براى اجراى عدالتِ همه‏ جانبه نياز به دگرگونى در وجود حيوانات است و اين كار به راحتى با تصرّف در مغز و سيستم عصبى حيوانات انجام مى‏ گيرد .
 
البتّه بايد توجّه داشته باشيم ما براى بيان تحوّلات شگفت ‏انگيز عصر درخشان ظهور نيازى به نقل جرياناتى كه در دوران تاريك غيبت واقع شده ، نداريم و جريانى كه مى‏ آوريم براى استدلال به آن ، بلكه براى نزديك شدن مطلب به ذهن بعضى از افرادى است كه شايد در دوران تاريك غيبت ، غاصبان حكومت الهى با زرق و برق‏هاى نمايشى خود ، در آنان تأثير گذارده باشند .
 
با توجّه به نكته ‏اى كه گفتيم به اين جريان توجّه كنيد :
 
شخصى به نام «دل ‏گادو» دست به نمايش دلهره ‏انگيزى زد . ما خلاصه برنامه او را مى ‏آوريم : دژ بزرگ آهنى باز شد و گاو نر عظيم ‏الجثّه‏ اى از درون تاريكى به ميان ميدان جست ، و مستقيم به سوى «دل‏گادو» پيش آمد ، حسّاسترين نقطه بدن «دل گادو» را نشانه گرفته بود .
 
نفس در سينه ده‏ها هزار تماشاچى و عكّاس و خبرنگار حبس شده بود . چنان دلهره و ترس بر فضا سايه افكنده بود كه گويى كسى را ياراى خروج از اين اقيانوس ترس آميخته به سكوت نبود .
 
فقط صداى چهار نعل گاوى خشمگين كه به سوى مردى در وسط ميدان مى‏ دويد به گوش مى‏ رسيد .
 
همه انتظار لحظه ‏اى را مى‏ كشيدند كه «دل‏گادو» روى شاخ ‏هاى گاو نر به آسمان پرتاب شود يا شاخ‏هاى تيز سينه او را بشكافد .
 
با توجّه به اين كه «دلگادو» ، نه لباس گاوبازان را به تن داشت و نه شِنل قرمز آنان را و به جاى شمشير يك جعبه كوچك سياه در دست داشت كه يك فرستنده راديويى بود و فقط چند دكمه روى آن نصب شده بود .
 
گاو با سرعت هر چه تمامتر تا ده قدمى «دل‏گادو» پيش آمد ، نفس‏ها در سينه ‏ها حبس شده بود ، يك لحظه باقى بود تا گاو «دل‏گادو» را از پا درآورد .
 
تمام چشم‏ها به يك نقطه دوخته شده بود ، هيچ كس نمى‏ دانست چه خواهد شد .
 »
دلگادو» دكمه ‏اى را فشار داد ، گاو روى دو دست چنان ترمز كرد كه چند متر روى شن‏هاى ميدان كشيده شد . در حالى كه نگاهى به «دل‏گادو» انداخت بى ‏اختيار برگشت و آهسته و مغموم و بى‏تفاوت به سوى جايگاه اوّلى خود بازگشت .
 
مردم هنوز مى‏ ترسيدند كه اگر فرياد بزنند گاو خشمگين برگردد ولى ديگر گاو خشمگين نبود .
»
دل گادو» با فرستنده خود از طريق يك سيم بسيار نازك كه به مغز گاو وصل شده بود دستور بازگشت او را صادر كرده بود .
 
نه تنها با گسيل مقدار كمى الكتريسيته ، فرمان برگشت داده شده بود بلكه احساس عصبانيّت گاو را هم به بى ‏تفاوتى و آرامش تبديل كرده بود . گاو به انتهاى ميدان رسيد مجدّداً همه ديدند كه «دل گادو» با دكمه ‏هاى جعبه ور مى ‏رود .
 
گاو ايستاد نگاهى به «دل گادو» انداخت و دوباره با خشمِ تمام سم‏ هاى خود را به زمين كوفت و با سرعتى بيشتر به سوى او حركت كرد . «دل گادو» خونسرد پشتش را به گاو كرد و به سوى آن طرف ميدان به قدم زدن پرداخت ، فقط صداى پاى گاو را مى ‏شنيد ، درست در فاصله چند قدمى دكمه مخصوص را فشار داد ، در ميان بهت و حيرت و ترس تماشاچيان ، گاو بيچاره دوباره ترمز كرد و راه برگشت را در پيش گرفت .
 
فرياد از جمعيّت برخاست ، ولى گاو همچنان خونسرد و آرام مى‏ رفت . آزمايش چندين بار تكرار شد و هر بار با قاطعيّت نشان داده شد كه با تحريك الكتريكى مغز گاو ، مى‏توان اراده حيوان را دستكارى كرد و او را برخلاف ميل و تصميمش به كارى وادار نمود .(1)
  حيوان را با زدن يك آمپول بيهوش مى‏ كنند . پوست سر او را با چاقوى جرّاحى مى ‏برند و باز مى‏ كنند و استخوان جمجمه را با يك مته ظريف سوراخ مى‏ نمايند . سيم نازكى را از درون سوراخ تعبيه‏ شده روانه مغز مى‏ سازند ، سر سيم را از پوست سر بيرون مى گذارند ؛ قسمت جراحى شده را پانسمان مى ‏نمايند تا آثار زخم بكلّى خوب شود .
 
گيرنده كوچكى كه با باطرى كار مى‏ كند و روى طول موج معيّن امواج را دريافت مى‏ كند به سر سيم وصل مى ‏شود . كار اين گيرنده اين است كه از طريق جارى كردن مقدارى الكتريسيته به مغز حيوان ، مغز او را تحريك كند .
 
به اين ترتيب انسان مى‏ تواند رفتار حيوان را به دلخواه خود با قدرت بيشتر از طبيعى تحت نظر و در اختيار داشته باشد .(2)
  در سال 1960 يك گروه پژوهشى طريقه‏ اى را كشف كرد كه به كمك آن مى‏ توان با ايجاد يك حوزه الكتريكى در خارج به تحريك مغز پرداخت و بدون فرو بردن الكترود در مغز ، تمام آثار و آزمايشات تحريك الكترونيكى را كه تا به حال به دست آمده آسانتر و سهلتر انجام داد .(3)

-------------------  ----------------------
.1 عجائب حسّ ششم : 54 .
 .2
عجائب حسّ ششم : 58 .
.3
عجائب حسّ ششم : 65 .


منبع: وبسایت مهدویت

از کتاب دولت کریمه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف: 47

 

------------------------------------------

اين مطلب در بخش اول کتاب «دولت کريمهٔ امام زمان ارواحنا فداه» (عدالت) آمده است.

براي دانلود و مطالعهٔ  کتاب «دولت کريمهٔ امام زمان عجّل الله

تعالي فرجه الشريف»در بخش کتابخانهٔ پايگاه علمي المنجي، اينجا کليک کنيد.

 

بازدید : 11321
بازديد امروز : 87127
بازديد ديروز : 165136
بازديد کل : 141134290
بازديد کل : 97436064