امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
روش فکری خود را تغییر دهید

وبسايتهاي مناجات ، سه نقطه و وبلاک انتظار مطلبي را از کتاب «صحيفهٔ مهديه» در مورد توجه به امام عصر ارواحنا فداه بدين صورت نقل نموده اند

 

روش فکری خود را تغییر دهید

 

با یک جهش روحی و با یک تغییر سبک و روش فکری، تحول مهمی در خود ایجاد کنید و راه خود را از افرادی که برایشان غیبت و ظهور تفاوت چندانی ندارد جدا کنید یقین داشته باشید همانگونه که بی تفاوتی و غفلت از پدر جسمانی گناهی بزرگ است، بی تفاوتی و غفلت از پدر معنوی گناهی بزرگتر است، و سرانجامی تاریک و شوم برای انسان خواهد داشت.

اگر تاکنون نسبت به امام عصر ارواحنا فداه  بی تفاوت بوده اید و فرق میان ظهور و غیبت آن حضرت را درک نکرده اید و در اندیشه ظهور حیاتبخش آن حضرت نبوده اید، اگر تاکنون اهل دعا و نیایش برای فرا رسیدن روزگار پرشکوه عصر ظهور نبوده اید، و نمی دانستید که نسبت به امام زمان و رهبر و مولای خویش وظیفه ای ویژه بر عهده دارید، اکنون که این حقیقت را دریافتید و درک نمودید که در زمان غیبت وظیفه سنگین بر عهده مردم است، خود را از غفلت نجات بخشیده و با یک اراده قوی و با یک تصمیم جدی، گذشته خود را جبران کنید. و با تلاش و کوشش در مسیر انتظار حضرت بقیه الله اروحنا فداه گام بردارید و بدانید رأفت و مهربانی شدید آن حضرت نسبت به دوستداران مقام ولایت، سبب می شود که غفلت های گذشته آن ها مورد عفو و بخشش  قرار گیرد و قلب مهربان آن بزرگوار اشتباهات ایشان را نادیده خواهد گرفت. مگر حضرت یوسف علی نبینا و آله و علیه السلام به برادران خود با آن همه ظلم و ستمی که بر ایشان روا داشتند، نفرمود: «امروز سرزنشی بر شما نیست، خداوند شما را می آمرزد و او رحم کننده ترین رحم کنندگان است. (یوسف،آیه92)»

یقین داشته باشید روح عظیم انسان، آفریده نشده است که وابسته به مادیات و مسائل بی ارزش دیگر گردد، بلکه برای آن خلق شده است که با آشنایی با مسائل معنوی و شناخت خداوند و جانشینان او به سوی مسائل الهی کشیده شود. آیا سزاوار است انسانی که می تواند همچون سید بحرالعلوم و مرحوم شیخ انصاری با امام عصر ارواحنا فداه ارتباط داشته باشد، روح خود را غرق در اندیشه های مادی نموده و وجود خویش را گرفتار قید و بندهای غفلت زا نماید؟!

آیا سزاوار است انسانی که می تواند بر فراز فضای آشنایی با خاندان وحی به پرواز درآید، پر و بال خود را بشکند و در دنیای زندان خود را بازیچه و اسیر شیاطین گرداند؟!

آیا سزاوار است در میان هفت ملیارد جمعیت انسان در سراسر جهان  تعدادی بس اندک با مفاسد عصر غیبت آشنایی داشته باشند؟!

چرا نباید همه انسانها از ارزش انسانی خویش با خبر باشند و بدانند در صورتی دارای قدر و بها هستند که بتوانند به خداوند و جانشین او در این روزگار توجه داشته باشند؟

اگر همه انسان ها لیاقت چنین مقامی را ندارند و این مقام از آن گروهی خاص است، چرا ما و شما از آنان نباشیم؟

کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش

کی روی؟ ره زکه پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟

--------------------------------------

صحیفه مهدیه، سید مرتضی مجتهدی سیستانی:75

 

منابع: وبلاگ انتظار  http://entezar1170.blogfa.com

وبسايت سه نقطه و مناجات

 از کتاب صحیفه مهدیه : 75

 

-----------------------------------------------------

اين مطلب در  مقدّمهٔ کتاب «صحيفهٔ مهديهٔ مترجم»  آمده است.

 

براي مطالعه و دانلود کتاب «صحيفهٔ مهديه» 

در بخش کتابخانهٔ پايگاه علمي المنجي، اينجا کليک کنيد.

 

 

بازدید : 11826
بازديد امروز : 75257
بازديد ديروز : 171324
بازديد کل : 144104053
بازديد کل : 99408179